Memaparkan catatan dengan label VITAMIN- WEIGHT GAIN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label VITAMIN- WEIGHT GAIN. Papar semua catatan

Jumaat, 21 Februari 2014

Cadangan Vitamin Untuk Tambah Berat Badan Dengan Supplemen Shaklee

Bukan semua ingin mencari supplement untuk kurus, malah ada juga mereka yang mencari supplemenn untuk tambah berat badan terutama untuk mereka yang rasa diri mereka kurus dan menginginkan berat badan yang lebih ideal. Saya menyarankan cadangan 3 supplemen Shaklee yang asas dan lengkap untuk membantu anda tambah berat badan anda dan menjadikan bentuk badan anda lebih ideal.


Bagaimana Supplement Shaklee boleh membantu masalah anda yang terlalu kurus dan tidak mencapat berat badan yang ideal?

 MEAL SHAKES

  •  kaya dengan 24 jenis vitamin, mineral dan zat 
  •  dilengkapi dengan asid amino yang diperlukan oleh tubuh kita
  •  kaya dengan protein (tanpa laktosa) yang membantu membekalkan nutrisi kepada sel tubuh  kita 
  • Apabila sel tubuh kita sihat maka tubuh kita akan lebih mudah untuk menyerap nutrisi yang  diperlukan
  • Asas kepada penambahan berat badan adalah dengan mengamalkan pengambilan makanan yang tinggi khasiat protein
 VITALEA
  • merupakan multi-vitamin yang diperlukan oleh badan kita 
  • Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin, dan 7 mineral penting sebagaimana yang telah disarankan oleh Recommended Dietary Allowance (RDA)
  • sangat mudah larut dalam tubuh kerana kaedah yang digunakan untuk menghasilkan Vitalea serta mineral di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil
  • membantu kita untuk rasa lebih bertenaga, kurang letih, dan tidak lesu.
 B-COMPLEX
  • mengandungi 8 component penting vitamin B, termasuk 100% biotin dan asid folic
  • kesemua 8 component ini diperlukan bagi mendapatkan keseimbangan dan keberkesanan yang sempurna
  • membantu menukarkan makanan kepada tenaga, dan ia membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat serta protein kepada tenaga
  • membantu mengurangkan masalah keletihan/kelesuan.
Berminat untuk mendapatkan set tambah berat ini..boleh hubungi saya..



Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration

Selasa, 22 Oktober 2013

Tambah Berat Badan Dengan Set Weight Gain Shaklee

FAKTOR ANDA TAK BERJAYA NAIKKAN BERAT BADAN

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.


2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.


Adakah saya telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? YA! saya telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang saya harapkan.



Meal Shakes : 
  • Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Supplement penting untuk menambah berat badan yang mana ia membantu menambah selera makan. Walau kita kurang makan namun pengambilan Meal Shakes ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.
Vita-Lea : 
  • Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid atau beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam Vita-Lea kita), tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.
B-Complex : 
  • Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. Mengawal atur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.
 Jadual pemakanan untuk program penambahan berat badan:

Anda perlu mengambil meal shake, B complex dan vitalea mengikut jadual yang telah disediakan. Kebiasaannya pengguna yang mengamalkan produk yang dicadangkan akan naik dalam lingkungan 2kg selapas sebulan.

Pagi (Sarapan) :
Makan pagi (terserah, nasi goreng or nasi lemak or ape2..janji mesti ada daging/ayam /telur/ikan)
Minum susu 1 gelas(bancuh 1 sudu Mealshake)
Makan Bcomplex (1 biji) dan Vitalea (1 biji) dengan air kosong.

Brunch (Makan dalam jam 10 pagi iaitu makan antara makan pagi dan makan tengah hari) :
Makan roti, Minum susu 1 gelas

Tengah hari /lunch:
Makan siang yang bergizi seperti biasa seperti -nasi plus lauk ayam/ikan/daging. (Tak perlu makan banyak)

Minum Petang /Tea time :
Makan roti, Minum susu 1 gelas(bancuh 1 sudu mealshake)

Makan Malam (sebaiknya 3-4 jam sebelum tidur..nasi + lauk.. Tak perlu makan banyak). Makan Vitalea 1 biji.

10 minit sebelum tidur :
Makan roti sekeping. Minum susu 1 gelas

PERATURAN /RULES

 
Senaman sehari 10 minit paling kurang...tak perlu melakukan senaman yang berat. Cukuplah dengan mengangkat botol air mineral yang 500 liter tu. isi air dlm tu. angkat mcm angkatberat. Ataupun skipping atau apa-apa senaman untuk membina otot badan dan Jangan makan makanan ringan dan ikut jadual ni selama sebulan

Mari kita lihat testimoni yang dah mencuba set ini..






Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration