Memaparkan catatan dengan label VITA LEA FOR CHILDREN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label VITA LEA FOR CHILDREN. Papar semua catatan

Sabtu, 10 Januari 2015

Shaklee Vita-Lea For Children

Assalamualaikum..




Tahukah Anda?

  • Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.

  • Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.

  • Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.

  • Antara umur 11 dan 16 tahun, satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara.

Kebaikan Vita Lea For Children Dari Shaklee

 
Dipenuhi dengan khasiat kebaikan, Vita-Lea for Children Chewable Shaklee disediakan dalam bentuk mudah untuk kanak-kanak menikmatinya. Ia dilengkapi dengan 19 nutrienpenting serta menyediakan 100% nilai harian vitamin C. Kini diperkaya dengan vitamin D-600IU bagi setiap hidangan, dengan 150% nilai harian.

Turut diperkaya dengan kalsium dan magnesium bagi memberi sokongan menguatkan tulang serta badan yang sihat. Ditambah dengan khasiat buah oren, anggur dan campuran perisa beri, Vita-Lea bagi kanak-kanak pasti menyeronokkan. Hanya dua tablet sehari dan mereka bermain sepuasnya.


Kalau yang masih baru, memang rasanya tak sempat nak rasa kot vitamin for kids ni, sebabnya dah lebih setahun kot vitamin ni Shaklee hentikan penjualan. Sebabnya pihak syarikat nak buat improvemen kat vitamin tu. Shaklee memang gitu,selalu nak  berikan yang terbaik untuk pengguna2nya.

Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable >> Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran >> Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi >> Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit >> Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul >> Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan >> Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan >> Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik >> Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas >> Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA >> Rasa yang sedap

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win

Kelebihan Supplement Vita-Lea for Children Chewable

  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
  • Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
  • Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
  • Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul
  • Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan  
  • Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
  • Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik  
  • Untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas  
  • Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI TABLET boleh ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
  • Rasa yang sedap

Vita-Lea for Children Chewable Berbeza Dengan Lain-lain Produk Di Pasaran  

  • Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan
  • Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti
  • Pembungkusan BPA free 




Kanak-kanak yang perlukan Vita-lea For Children

  • Yang kurang selera makan
  • Yang suka makan junk food
  • Untuk tingkatkan system imun  
  • Yang kurang makan makanan berkhasiat
  • Yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap hidangan)
  • Yang tak suka makan sayur (vita lea ada vitamin k – bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka)  
  • Yang selalu jatuh sakit  
  • Yang kurang aktif
Ada yang tanya shaklee kenapa harganya mahal dari  yang dulu .Ini message dari pihak Shaklee
"The new Vita-Lea® for Children is an improved formulation with 14 higher levels of vitamins and minerals. Shaklee is committed to ensuring all our products are ALWAYS SAFE. ALWAYS WORKS. ALWAYS GREEN.
Even though the bottle price is high, however, it is recommended to consume 1-2 tablets a day instead of 2 tablets a day, which effectively brings the per serving cost to only RM 1.48 per serving compare to old formulation’s RM 1.20, which is an increase of only about 20%.

Ready Stock / Cod / Self Pick Up / Pos
Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :

Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration