Memaparkan catatan dengan label SET KECANTIKAN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label SET KECANTIKAN. Papar semua catatan

Rabu, 20 November 2013

Set NutriWhite Shaklee

Shaklee bukan hanya menghasilkan makanan nutrisi tambahan. Malah, Shaklee juga menghasilkan Set Kecantikan yang sangat SEMULAJADI! Antaranya ialah Set NutriWhite! - 




Set NutriWhite bertindak dengan 5 KAEDAH iaitu...
  • Menghalang kesan sinar cahaya matahari dan UV yang boleh merosakkan kulit
  • Mengurangkan pigmen gelap dalam kulit untuk mengurangkan kulit kusan
  • Menyekat pigmen gelap dari muncul pada lapisan atas kulit membentuk tompok hitam
  • Mencerahkan kulit dan kulit wajah lebih sekata
  • Memperbaharui sel-sel yang telah mati dan menghasilkan kulit yang lebih cerah
Apakah perbezaan NutriWhite dengan produk kecantikan lain?
  • Dihasilkan oleh pakar-pakar kecantikan dan penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat
  • Ujian menyeluruh dijalankan untuk memastikan kualiti produk
  • Ramuan gabungan yang sangat optimum
  • Selamat
  • Berkesan
  • Mengandungi 16 nutrien botani yang kuat untuk membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan kulit yang lebih cerah
Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA   khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration

Isnin, 11 November 2013

10 Tips untuk Kulit Cantik & Sihat

Assalamualaikum

Saya nak kongsikan sikit tips untuk kulit cantik & sihat. Jom, cuba ikuti tips-tips ni.

1. Pilih Sabun Bebas Minyak. 
Sabun bebas minyak tidak akan menyebabkan liang muka anda tersumbat atau menyebabkan bintik hitam, jerawat mahupun bintik putih. Pilih produk yang mempunyai label “oil-free”, “nonacnegenic” atau “non-comedogenic”. Cuci muka anda dengan jari-jari anda.

2. Jangan Picit Jerawat Anda!
Jangan picit jerawat dengan tangan anda! Macam-macam bakteria kat tangan tu, bila picit jerawat bakteria merebak & buatkan jerawat merebak ke sekeliling nanti. Sekiranya anda melakukannya ianya bukan sahaja membuat ia bertambah teruk

Kombinasi Vitamin Shaklee untuk Kulit Cantik dan Gebu

Assalamualaikum..

Kali ni saya nak share tentang kombinasi vitamin Shaklee yg boleh membantu & jadikan kulit anda cantik dan gebu.Kombinasi vitamin cantik tersebut adalah B-complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Untuk mendapatkan hasil yang lebih mantap, kekal tahan lama dan anti penuaan, ambillah bersama tiga lagi kombinasi vitamin/supplement cantik iaitu ESP, GLA Complex 
dan Collagen Powder.

apa kelebihan setiap vitamin cantik yang semulajadi ni 





Kesihatan :
Memerangi Kanser – Ia adalah satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan meransang pengeluaran T-cells unutk melawan sel- sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.
Mengekalkan Kolestrol Sihat – Ianya mampu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, meghindari arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.
Kecantikan :
Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.



Kesihatan :
Melindungi Jantung – Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat ; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid; meningkatakn kolesterol HDL; mengurangkan tekanan darah; menghalang platelet darah melekat ke dinding arteri; menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll.
Anti-Oksidan Yang Kuat – Pengambilan lebih dari 1,200UI sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumer, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki maslah oksidasi – katarak dan masalah penglihatan.

Kecantikan :
Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.
Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.

Apa kebaikan vitamin B Complex sebenarnya?
Banyak keperluan vitamin b complex ini, antaranya ialah untuk mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, nak cantik kita tak boleh stress, nanti nampak tua, so ambil b complex untuk kawal stress..selain tu b complex juga membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spina, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik dan banyak lagi.
Wassalam

Jom dapatkan VITAMIN CANTIK semulajadi anda hari ini. Ingin dapatkan produk ni? Sila hubungi saya..

Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA   khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration

Isnin, 4 November 2013

Set Kecantikan - Pilih Yang Mana Anda Nak

Cadangan Set Kecantikan Kulit Shaklee..pelbagai pilihan yang anda boleh pilih..tak semestinya anda nak kena ambek semua jenis vitamin untuk dimakan..ikut keperluan dan bersesuaian diri sendiri..bergantung juga kepada bajet anda..sini saya ada sediakan pilihan2 yang mungkin akan membantu anda untuk membuat pilihan..






















Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

Jumaat, 27 September 2013

Set D-Kecantikan-Vitamin Shaklee Untuk Wajah Cantik Berseri

Kulit yang cantik adalah impian setiap orang, lebih-lebih lagi kaum hawa. Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang majoritinya akan melanda kita bila usia dianjak saban tahun. Untuk mengatasi masalah ini beralihlah kepada set kecantikan kulit Shaklee untuk wajah cantik berseri.

Apa yang ada dlm set kecantikan kulit Shaklee? Jom kita tengok...



Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:

Wajah Cantik Berseri Dengan Set D Shaklee

Setiap wanita ingin memiliki wajah cantik berseri, halus mulus, dan gebu. Kecantikan memang sinonim dengan wanita.Setiap hari wanita didedahkan dengan persekitaran yang berkaitan keindahan dan kecantikan.Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang merungsingkan dan menyebabkan keyakinan diri berkurangan.

Kebaikan Set Skincare Shaklee

Nak cantik? Nak kulit cantik berseri? Entri kali ini nak bercerita tentang Set D Shaklee