Memaparkan catatan dengan label PROMOSI. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label PROMOSI. Papar semua catatan

Jumaat, 8 Mei 2015

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

Assalamualaikum..

Jom belek tengok apa promosi Shaklee untuk bulan Mei ni..

 
 

Untuk anda semua boleh juga mengambil supplement tambahan seperti vitamin Shaklee untuk kesihatan diri secara menyeluruh.Ingin dapatkan Vitamin Shaklee boleh hubungi saya..boleh juga klik untuk info vitamin ya..

Jom Like Page  Mummy Iera Vitta Shoppe / 941273 / 013-3240344
Facebook Zahirah Dzahir

Selasa, 7 April 2015

Promosi Shaklee Bulan April 2015..5 Produk Terpilih..

Assalamualaikum

Lama Saya tak bersiaran dengan Shaklee ni. Meh kali ni Saya nak bagitau 5 produk Shaklee ada promosi untuk bulan April 2015..

Jom baca..Jom tengok..nak harga istimewa @ harga mampu beli.. boleh hubungi Saya k..




LECITHIN
  • Beli 6 percuma 1 atau
  • Beli 2 diskaun 5% ( twin pack )
Lecithin / 180 kapsul / RM 55.65



Lesitin soya ialah sumber utama kolina, salah satu komponen pengutus saraf asetilkolina yang terlibat dalam penghantaran mesej dalam otak dan sistem saraf.
Lecithin Shaklee diperoleh secara semula jadi daripada kacang soya. Setiap sofgel mengandungi 530mg lesitin.

Lagi Info berkaitan Lecithin yang mesti anda baca



GLA COMPLEX
  • Beli 6 percuma 1 atau
  • Beli 2 diskaun 5%
GLA Complex / 60 gel lembut / RM96.73

GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.
Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*
Lagi Info berkaitan GLA Complex yang mesti anda baca


DTX COMPLEX
  • beli 3 percuma 1

DTX Complex / 90 kaplet / Rm 164.30
 

Shaklee DTX™ Complex mengandungi campuran proprietari pelbagai ekstrak aktif daripada milk thistle, schizandra, dandelion, cendawan reishi, kunyit dan articok. Digunakan secara tradisional sebagai tonik hati*

Lagi Info berkaitan DTX Complex yang boleh anda baca


CINCH SHAKE MIX
  • Beli 3 percuma 1 (perisa Chocolate & Cafe Latte sahaja)
Cinch Shake Mix / 15 servings / RM 183.38

Kekalkan kepejalan otot dan pastikan anda sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch® Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala anda menurunkan berat badan.
  • Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa
  • Tinggi serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian
Lagi info berkaitan Cinch Shake Mix yang boleh anda baca.

 
VITA-LEA FOR CHILDREN

  • Beli 3 percuma 1
Vita-Lea for Children / 60 tablet /  RM118

Vita-Lea for Children - Ada 18 vitamins dan mineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita. 

dan banyak lagi info tentang Vita-Lea for Children 

-----------------
Kalau nak harga mampu beli bleh hubungi Saya, kalau nak harga yang lagi mampu beli..tak payah susah2..  join keahlian Shaklee memang confirm akan dapat harga ahli.

Untuk anda semua boleh juga mengambil supplement tambahan seperti vitamin Shaklee untuk kesihatan diri secara menyeluruh.Ingin dapatkan Vitamin Shaklee boleh hubungi saya..boleh juga klik untuk info vitamin ya..

Jom Like Page  Mummy Iera Vitta Shoppe / 941273 / 013-3240344
Facebook Zahirah Dzahir

Sabtu, 7 Februari 2015

Promosi Shaklee Februari 2015 - AJHT, OsteMatrix, VitaLea Iron Formula, VitaLea for Children

Assalamualaikum..

Bulan February Shaklee promosi Vita-Lea® with Iron Formula, Vita-Lea® for Children, Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix™,

Advanced Joint Health Tablet mengandungi glucosamine serta boswellia estrak formula khas untuk membantu masalah sakit sendi.

Ostematrix terdapat Calcium, Vitamin D & K serta magnesium untuk membantu membina kepadatan tulang bagi mengelakkan masalah osteoporosis


Vita-Lea® with Iron Formula dan Vita-Lea® for Children mengandungi multivitamin yg diperlukan oleh setiap orang seperti ibu mengandung lagi memerlukan vitamin dan mineral yg mencukupi bagi memastikan bayi yg sihat..


 

 

tapi kalau nak sebptol pun boleh juga..dah bulan ni bulan promosi..harga pun promosi..tapi kalau nak harga yg super promosi..boleh terus whatsapp saya..013-3240344

Ready Stock / Cod / Self Pick Up / Pos
Untuk anda semua boleh juga mengambil supplement tambahan seperti vitamin Shaklee untuk kesihatan diri secara menyeluruh.Ingin dapatkan  
Vitamin Shaklee boleh hubungi saya..boleh juga klik untuk info vitamin ya..

Jom Like Page  Mummy Iera Vitta Shoppe / 941273 / 013-3240344
Facebook Zahirah Dzahir

Sabtu, 10 Januari 2015

Promosi Shaklee Januari 2015..Vivix, Alfafa dan Vita Lea For Children

Assalamualaikum..

Permulaan yang baik dan rasa bersyukur kerana bulan Januari 2015 ini merupakan promo yang amat dinanti-nantikan oleh seluruh peminat tegar Shaklee, terutama bagi mereka yang sangat mementingkan kesihatan

Harga Biasa Vivix : RM475 per bottle
Harga Biasa Alfafa : RM53.75 (S), RM97.50 (L) per bottle
 
Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap sellular.
Vivix memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan pada tahap sellular.
  1. Melindungi dan membaiki sellular DNA
  2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik.
  3. Menggalakkan biogenesis (pembentukkan baru) mitochondria.
  4. Melambatkan pembentukkan protin AGE (Advanced Glycation End Products)
Juga menolong membantu menjaga atau memelihara :
  • Kesihatan Jantung
  • Kesihatan Otak
  • Kesihatan Sistem Imun
  • Kesihatan Sendi
  • Perlindungan Antioksidan
  • Peningkatan Tenaga Pada Tahap Sellular
  • Kesihatan dan Kesejahteraan

Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an.
  • Sumber alfalfa semula jadi
  • Tablet boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli.
Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini. Jika anda hamil atau menyusukan anak, sila dapatkan nasihat daripada pakar penjagaan kesihatan profesional anda terlebih dahulu.
Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

 Harga Biasa  : RM 111 per bottle

Vitalea Chewable for Children


* menyediakan 18 vitamin & mineral penting
* meningkatkan daya tahan lawan penyakit
* tingkatkan immune system
* bagi tenaga, kurangkan rasa letih
* untuk kulit, tulang dan tumbesaran
* untuk anak2 membesar dengan sihat dan cergas

Nutrisi yang seimbang memberi kesan positif kepada pembelajaran kanak2 juga.
Hanya yang terbaik dari Shaklee.
Tiada perasa, pengawet dan pemanis tiruan.


Ready Stock / Cod / Self Pick Up / Pos
Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :

Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration

Rabu, 8 Oktober 2014

Promosi ESP Kembali Lagi - Oktober 2014

Assalamualaikum



sembang shaklee.. bulan ni bulan promosi ESP shaklee ..beli 6 free 1..harga promosi utk bulan ni sja ..



Antara kebaikan lain apabila anda membeli 6 canister ESP ialah:


* Berpeluang untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma 
( RM65)

*Confirm anda mendapat 1 canister ESP secara percuma

* Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan menjalankan bisnes Shaklee (pilihan sendiri)



Antara kebaikan lain apabila anda membeli 6 canister ESP ialah:
✈ Berpeluang untuk mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma (worth RM75)
✈ Berpeluang mendapatkan bonus pada pertengahan November 2014 (anggaran RM30++)
✈ Confirm anda mendapat 1 canister ESP secara percuma (worth RM150)
✈ Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan menjalankan bisnes Shaklee (pilihan sendiri)
Jadi, tunggu apa lagi. Jom dapatkan ESP sekarang dan rasailah kebaikannya.
- See more at: http://supplement4all.blogspot.com/#sthash.cLpGcxDX.dpuf
Ready Stock / Cod / Self Pick Up / Pos
Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration

Isnin, 2 Jun 2014

Promosi Bulan Jun 2014 - Vitamin E Complex (Beli 6 Percuma 1)

Bulan Jun ini adalah bulan promosi Vitamin E Complex daripada Shaklee. Dapatkan vitamin E complex dengan harga RM894. Anda bukan hanya membawa balik 6 botol vitamin E, malah anda akan mendapat 7 botol! dan Harga yang sangat  berbaloi menanti anda.




Nak cantik, kesuburan, anti-oksidan, testimoni banyak lagi khasiat vitamin E ni. Untuk info lanjut boleh click link ni dan anda boleh baca tentang kebaikan vitamin E.


Ready Stock / Cod / Self Pick Up / Pos
Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration

Jumaat, 2 Mei 2014

Promosi Bulan May 2014 - Meal Shakes Buy 6 Free 1



Bulan Mei ni bulan promosi Meal Shakes beli 6 percuma 1 . Mealshake ni sesuai untuk semua orang, termasuk kanak-kanak. Kalau kita dewasa banyak yang minum ESP..Mealshake ni  pula sesuai untuk kanak kanak. Tambah pula bulan puasa pn dah dekat so bolehlah diberi kepada  anak kita yang berpuasa. In Shaa ALLAH, perut anak anak akan rasa lebih kenyang, dan dapat bertahan hingga ke waktu berbuka puasa. Dan juga memberi tenaga kepada mereka agar lebih bertenaga sepanjang puasa.Jangan salah anggap pula, kita yang dewasa pun, boleh amalkan Meal Shakes juga. Kiranya Mealshake ini untuk semua.



Jadi..cepat cepat beli 6 bekas Meal Shakes, percuma 1 bekas Meal Shakes secara PERCUMA Stok terbaru akan tamat tempoh Disember 2014. Cepat dapatkan Meal Shakes ni dengan harga yang berbaloi.

Hubungi saya ya..


Konsultasi secara EKSKLUSIF & hubungi saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda.
Berminat nak cuba @ Nak order vitamin Shaklee dengan saya ? info..produk menarik..harga menarik yang sememangnya berbaloi..cod Area Alor Setar, Jitra, k/nerang, Pendang dan sekitar dengannya..by pos utk seluruh negeri..bolehlah hubungi :


Zahirah Dzahir / ID NO 941273 / 013-3240344 ( SMS/WHATSAPP)
ieradzahir@yahoo.com | Mummy Iera Vitta Shoppe

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuh sebrang penyakit. ia hanyalah makanan tambahan untuk kesihatan.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration


Dapatkan 6 tin Meal Shakes pada harga RM682.50, dan anda akan mendapat 1 tin Meal Shakes secara PERCUMA (worth RM113.75). Berbaloi kan? Stok terbaru akan tamat tempoh Disember 2014. Banyak masa lagi, dan anda boleh simpan stok sehingga hujung tahun.
- See more at: http://supplement4all.blogspot.com/search/label/Meal%20Shakes#sthash.tn925Fs7.dpuf
Dapatkan 6 tin Meal Shakes pada harga RM682.50, dan anda akan mendapat 1 tin Meal Shakes secara PERCUMA (worth RM113.75). Berbaloi kan? Stok terbaru akan tamat tempoh Disember 2014. Banyak masa lagi, dan anda boleh simpan stok sehingga hujung tahun.
- See more at: http://supplement4all.blogspot.com/search/label/Meal%20Shakes#sthash.tn925Fs7.dpuf